Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Hypnosucces

       

Makes your life great again

Welkom in de Hypnosucces club


Studies tonen aan dat mensen die de steun ervaren van een groep, maar liefst 50% meer gewichtsverlies optekenen dan mensen die in hun eentje een vermageringsplan volgen!


Ook na het volgen van het succesvolle virtuele maagbandprogramma laat ik je niet in de steek, en wil ik je graag verder begeleiden naar je ideale gewicht.


Mensen die in hun eentje proberen te vermageren verliezen vaak de focus door hun drukke dagelijkse bezigheden en of job, waardoor ze ook hun goede intenties vaak uit het oog verliezen, en daardoor weer hervallen in hun oude, slechte eetgewoonten.

Dat is zo jammer van de tijd, energie en geld die je in jezelf geïnvesteerd hebt.Ik nodig je graag uit om lid te worden van de Hypnosucces club!De Hypnosucces club biedt veel voordelen, je bent en blijft gefocust om je vooropgestelde doel te behalen, jouw ideale gewicht.


Ook coach ik jou en geef tips en advies over het vooropgestelde te behandelen thema zoals, snoepen, emo-eten, bewegen enz.


Maandelijkse bijeenkomst met maximaal 10 personen zodat er steeds voldoende persoonlijke aandacht is.

Een groepshypnose die gerelateerd s aan het vooropgezette thema (snoepen, emo-eten, maagbandje aanspannen enz)


Je ideale gewicht makkelijker behalen en behouden, ook op langere termijn.


Studies tonen aan dat mensen die in groep begeleid worden maar liefst 50% meer gewichtsverlies ervaren dan mensen die in hun eentje proberen te vermageren!


Het is mijn missie om jou de hoogste level van succes te laten ervaren, dat kunnen we doen door samen de weg naar jouw succesverhaal vrij te houden.


Je kiest zelf vrij welke maandelijkse bijeenkomst je wil volgen, dit is geheel vrijblijvend. 

Tijdig inschrijven is wel een must, daar de plaatsen beperkt zijn tot maximaal 10 personen.


Dus zoals ik al zei biedt de hypnosucces club je vele voordelen aan een voordelig tarief, namelijk zo maar even meer dan 50% korting op de normale sessie prijs.


De investering in jezelf bedraagt slechts 67 € per bijeenkomst btw inbegrepen.


Schrijf je nu al in en geniet van de vele voordelen van de Hypnosucces club.Ja, ik wil graag meedoen schrijf me in